Full service. Right through the line

We zijn een fullservice-aktiemarketing en communicatiebureau. Onze ‘through-the-line’-benadering sluit hierbij naadloos aan: eventueel zetten we onze ideeën crossmediaal in. Onze conceptors, vormgevers,  copywriters en fotografen zijn specialisten op hun vakgebied: we zijn functioneel effectief. Aansluitend verzorgen en organiseren wij diverse events.

Expertise

Aktiemarketingpakket

Samen kijken we naar de beschikbare middelen en de toegevoegde waarde van aktiemarketing op uw vraag. Het overkoepelende concept vertaalt zich naar een pakket bestaande uit b.v. posters, plafondhangers, h-a-h folders, vlaggetjes, floorwindows en raamstickers. Eventueel aangevuld met een direct mailing of e-mailing voor uw bestaande klant.

 

Concept

Aan de hand van een quickscan van uw bedrijf, product of vraag bedenkt onze creatieve afdeling een 'out of the box' oplossing. Het concept vertalen wij in een op maat gemaakt aktiemarketingpakket.

 

Vormgeving/dtp

Vormgeving is presentatie. Zonder vormgeving geen herkenning en identiteit voor uw merk, product of aktie.

Copy

Onze tekstschrijvers  zijn op-en-top schrijfvaardig. Ze vangen uw gedachten en brengen ze onder woorden. Copywriters zijn van grote toegevoegde waarde voor de kracht van uw reclame!

 

Fotografie

Voor fotografie maken wij gebruik van een vaste groep uiterst professionele freelance-fotografen. Flexibel en altijd beschikbaar. Ieder met een eigen specialisme.

 

Evenementen

Naast marketing en communicatie organiseren wij diverse netwerkgerelateerde activiteiten. Ook verzorgen wij concept en uitwerking voor diverse beursstands. Het ondernemers netwerkplein op de BCD te Leeuwarden, golf events, Werkvloer en diverse nieuwe projecten. Dit doen wij altijd met een vernieuwend concept!

 


Zensationeel verrassend